Svennebrevutdeling i Oslo Rådhus

273 nye fagarbeidere fikk onsdag 18. november sine synlige bevis på fullført og bestått fagutdanning under seremonien i Oslo Rådhus.

Det var Jeanette Blom som fikk svennebrev som møbelsnekker. Hun var lærling hos Møbelverkstedet Produksjon AS.

Jeanette Blom

Fagprøvemedalje

Eli Boran delte også ut medalje til to kandidater som hadde spesielt gode resultater på sin fagprøve; Karin Hertzenberg som var kokkelærling hos restaurant Arakataka og Martin Aune som hadde læretiden i heismontørfaget hos Melbye Heisservice.

Oslo-ordfører Marianne Borgen ønsker velkommen

Oslo-ordfører Marianne Borgen ønsker velkommen

To ganger i året

Oslo kommune ved Utdanningsetaten og Oslo Håndverks- og Industriforening arrangerer fag- og svennebrevutdeling i Oslo Rådhus to ganger i året – i mai og november. Utdelingen er en høytidelig seremoni som markerer at kandidatenes opplæring er fullført og bestått.  Utdelingen foregår i den store Rådhussalen, hvor også Nobels fredspris utdeles hvert år.